Lidmaatschap

Inschrijven of proefdraaien?

Bent u geïnteresseerd in de tafeltennissport en sluit onze vereniging aan bij de verwachtingen, breng dan zeker een bezoekje aan TTV Unicum.

U kunt daarvoor vrijblijvend langskomen of een afspraak maken. Het volgen van een aantal proeflessen kan u helpen om de vereniging te leren kennen of om kennis te maken met de sport. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct in te schrijven. U kunt daarvoor het inschrijfformulier gebruiken.
Zie ook toestemming-AVG

U ontvangt dan per mail informatie over de betaling van de contributie. De inschrijving is pas definitief als de eerste betaling ontvangen is. U ontvangt daarna per mail een bevestiging wanneer u of uw kind(eren) kunnen starten met tafeltennissen.

Contributie

De contributie bedraagt:
Senioren € 130 en Jeugd € 110 euro tot 1 januari 2024. Vanaf 1 januari 2024 wordt de contributie met € 20 euro verhoogd.
Competitiebijdrage: € 10 per seizoenshelft.

Vrijwilligersbijdrage: de contributie voor senioren wordt automatisch verhoogd met een  vrijwilligersbijdrage van € 40. De vrijwilligersbijdrage kan worden terugverdient met 20 uur vrijwilligerswerk. Een vereniging draait nu eenmaal op vrijwilligers.

Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@ttvunicum.nl